Webshop

Alla länkar till webshopen öppnas i nytt fönster. Om länken inte fungerar så högerklicka och välj ”öppna i nytt fönster”.

Vingården

Hur det började

 

Hur det började

Det hela började som en internatskola i Skåne, men efter två år tog skrivandet över. Det har sedan blivit både en korrespondensbibelskola och ett bokförlag med inriktning främst på problemlösningar, själens helande och ett liv i Kristus, han som är vår fullkomlighet och vårt hopp. Men undervisningen ska vara allsidig, och därför finns många ämnen att välja bland i både böcker, CD, mp3, DVD-filmer och korrespondensskolan.

Peter och Madeleine har forskat och fördjupat sig speciellt i problemställningar som gäller inre helande, hur man blir fri från känslor av att vara oönskad, social fobi, matstörningar, missbruk, fruktan mm.

Paret har publicerat ett trettiotal böcker på Vingårdens förlag, varav de själva skrivit mer än tjugo (några är dock utgångna).

Deras undervisning är själavårdande och samtidigt starkt bibelförankrad och underbyggs ofta av studier i grundtexten.

En kvinna kommenterade Madeleines undervisning: ”Din förkunnelse liknar inget jag hört tidigare. Den är knivskarp och uppenbarar åhörarens dolda motiv. Ordet skär igenom, men samtidigt förmedlar du helande balsam till värkande själsliga sår.”

Efter en annan konferens kom ett par som lett lovsången under helgen fram och sa: ”Min man och jag har varit anlitade som lovsångsledare på konferenser under många år, men vi har aldrig hört något liknande budskap. Varifrån har du hämtat denna kunskap?”

Inspirationen har kommit från både personlig kamp och samtal med många hjälpsökande.


Läs mer…

Kontakta Vingården

E-post: post[snabel-a]vingarden.org

Telefon 0435-35705

Plusgiro 29 60 87 - 0

TELEFONTIDER:

9-18 måndag till fredag

Besök endast efter överenskommelse.